© 2018 by Sari Åström - Arteeni Design

  • Arteenidesign
  • Arteeni
  • Arteeni
Search
  • Sari Åström

Kuulakka

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille! Uuden neule- ja virkkuuvuoden kunniaksi kaksi ihanaa asiaa juuri sinulle! Ensinnäkin uusi briossiponcho-ohje Kuulakka on juuri julkaistu! Löydät sen Ravelry-kaupastani. Se on ihana ja monikäyttöinen vaate, jossa on ripaus ponchoa ja kauluria, lisäksi voit nostaa kauluksen tuubihuivin tavoin hupuksi päähäsi - ihan ehdoton joka paikan asuste. Se suojaa sinut korvia myöden kylmältä ja sellaisenaan se koristelee asun kuin asun sopimaan mihin tahansa tilaisuuteen.


Ohjeessa on kirjallisen ohjeen lisäksi selkeä kaavio. HUOM! Ohjeen lisäksi tarvittavat tekniikat ovat italialainen silmukoiden luominen kahdella värillä (two color Italian cast on tai muu joustava kahden värin aloitus) ja silmukoiden päättely italialaisella tekniikalla neulalla (Italian bind off for brioche knitting). Löydät tekniikoiden ohjeita netistä ja kirjallisuudesta.

Malliponchoon on käytetty Madelinetosh Tosh Merino Light lankaa (100 g / 384 m) noin yksi vyyhti vaaleanvihreää ja yksi vyyhti petrolin väristä lankaa ja 3,5 mm pyöröpuikoja. Valmiin vaatteen mitat kauluriosan leveys n. 30 cm ja korkeus 40 cm, kokonaiskorkeus noin 75 cm ja helman leveys n. 80 cm. Missä väreissä sinä tekisit tämän ihanan vaatteen?

Ja toinen ihana juttu on 2020 vuoden kunniaksi 20% alennus kaikista malleistani Ravelrykaupassani tänään koodilla Arteeni. Kirjoita koodi maksuvaiheessa alennuskenttään. Huom. voit käyttää koodin myös tähän uuteen ponchoon. Ihanaa käsitöidentäyteistä uutta vuotta sekä iloa neulontaan ja virkkaukseen! Terkuin Sari//Arteeni

***

In English! Happy New Year all! I have just published my Kuulakka brioche knitting poncho pattern in my Ravelry store. Unfortunately the pattern is only in Finnish, but if you know you could help me with translation, please let me know! Despite of this pattern I also give you 20% discount on all my Ravelry store patterns wit code Arteeni. The discound is valid only today, so please act now! Enjoy knitting and crocheting on this decade, too!! Xx, Sari//Arteeni
100 views