© 2018 by Sari Åström - Arteeni Design

  • Arteenidesign
  • Arteeni
  • Arteeni
Search
  • Sari Åström

Muodonmuuttajaprojekti


Ostin tässä taannoin Vironperänreissuillani ohuenohutta Noro Flower Bediä, aikeina tehdä siitä neulotun pitsihuivin. Aloittamatta jäi, mutta virkkuuinnoissani kehittelin oman aurinkoisen pikkuruudun ja niistä visioin itselleni hupullista pontsoa. Ruutu on kuitenkin melkoisen hidas tehdä, varsinkin noin ohuesta langasta, joten mielenkiinto loppui nopeasti. Ostin langan kaveriksi Dropsin Lacea, väri oli prikulleen sama vihreä kuin mitä löytyi Norosta jo entuudestaan. Liitin sillä palat toisiinsa ja jatkoin hiukan leveyttä toiseen suuntaan. Reunaan vielä hapsut ja avot - kuka kietoo lanteille, kuka hartioille - valinta on vapaa!


Ruudun nimeä olen tapaillut, että olisiko esim. Tupã, sillä virkkailin ruutuja Brasilian matkalla (Kiitos Jaana nimivinkistä), vai Arktic Sun, sillä virkkailin sitä täällä kaamoksellisessa pohjolassakin..


Huiville tuli pituutta noin 165 senttiä ja paino jäi alle sataan grammaan. Materiaalit ovat kuitenkin painoonsa nähden yllättävän lämpimiä :).5 views