© 2018 by Sari Åström - Arteeni Design

  • Arteenidesign
  • Arteeni
  • Arteeni
Search
  • Sari Åström

Seaside Winter Blanket CAL Ruutukuvia ja linkkejä


Suomeksi lopussa

I just finished my own Seaside Winter Blanket and I noticed that it is pretty hard to find all the related parts in the Internet and I got several questions that where some exact parts patterns can be found. So I collected all the squares I made and added links to the original patterns. You can also join Zelna's Facebook group, where you can find a lot of inspirational pohtos and colour combinations.

***

Sain vihdoin oman projektini valmiiksi, ja netissä kyseltiin yksityiskohtia peiton ruuduista. Päätin kuvata kaikki ruudut, mutta ylläriylläri, facen kuva-albumiin tai yksittäiseen julkaisuun ei voi laittaa kuin 30 kuvaa. En viitsisi kovin montaa yksittäistä postausta tehdä, joten päätin laittaa kuvat tänne blogiini. Samalla koostan kaikki linkit talteen, jotta muidenkin on helpompi ne löytää (kunnollista koostetta en nimittäin ole löytänyt mistään). Zelna on avannut myös pojektin tueksi faceryhmän, siihen kannattaa liittyä jo pelkästään inspiraationlähteenä, siellä on paljon muiden projektikuvia.

Seaside Winter Blanket CAL: Introduction

Umzumbe Square 1

Scottburgh Square 2 (ja lisävinkkejä)

Ramsgate Square 3

Amanzimtoti Bonus Square 1

Umtentweni Square 4

Margate Square 5

Southbroom Bonus Square 2

Port Shepstone Square 6 (iso ruutu)

Shelly Beach Square 7

St Michael's-on-Sea Square 8

Umkomaas Square 9

Pennington Square 10

Uvongo Square 11

Port Edward Square 12 (iso ruutu)

Umnini Bonus Square 3

Visible Join

South Coast Border (1)

South Coast Border (2)

South Coast Edging