© 2018 by Sari Åström - Arteeni Design

  • Arteenidesign
  • Arteeni
  • Arteeni
Search
  • Sari Åström

Petunia


Kappas, niinhän siinä kävi, että kun Mandala Blanket CAL:n toinen ruutu julkaistiin, niin en malttanut olla aloittamatta sitäkin. Petunia Roundabout Mandala, dadaa:


Rehdisti täytyy kyllä sanoa, että tämän virkkaaminen on jokseenkin työlästä. Ohjeeseen sisältyy paljon kaikkia merkeleellisiä vikellyksiä, kuten suunnan vaihtoa kohdissa, missä ainakin minun näkökulmastani saattaisi pärjätä ihan normill aoikean puolen virkkauksella. Ja ehkä värivalinnat tai jokin sai aikaan sen, että mielestäni matkalla tehtiin yhtä jos sun toista kaunista välivaihetta, niin seuraavalla kerroksella ne jokseenkin katosi. Toki lopputulos on kaunis, mutta jotenkin tuntuu että tuohon lopputulokseen olisi voinut päästä helpomminkin!


Ekassa ruudussa korvasin sen turkoosin sinisellä (ja petrolin mustalla), nyt korvasin turkoosin punaisella. Jos, JOS, teen näitä ruutuja vielä lisää, niin vastaavalla periaatteella voin tehdä vielä vaaleanpunaisia, keltaisia ja vihreitä ruutuja. Taustavärit, erityisesti valkoinen saattaa kyllä loppua lyhyeen.

Ja ei tässä nyt niin paljoa oikesti ole rutkutuksen aihetta, Dorianna on suunnitellut ihan lumoavan kauniit ruudut!!


10 views