© 2018 by Sari Åström - Arteeni Design

  • Arteenidesign
  • Arteeni
  • Arteeni
Search
  • Sari Åström

Lotus Mandala Square


Ihan vahingossa tää tupsahti, en voinut itselleni mitään! Virkkasin ihan kaikessa rauhassa Zooty Owlin Seaside Winter Blanket CALin ruutuja, kun feisbuukkelissa sattui silmään tämä juuri julkaistu ruutu. Lotus Mandala Square. Silmät rävähti auki ja meinasin miltei välittömästi pudottaa menneillään olevan virkkuun ja aloittaa tämän. Hillitsin itseni. Vaivoin. Kädet alkoi miltei vapisemaan kun virkkasin kiireellä entisen ruudun valmiiksi ja sitten pääsin sivelemään Scheepjesin Stonewashed lankaa - siitä tekisin tämän ruudun. Jos tykkään muistakin (tämä on mukana kahdessa eri CALissa; Mandala Blanket CAL 2016 ja Moogly MCAL 2016), niin miksen tekisi vaikka koko peittoa.


Olisin mieluusti käyttänyt alkuperäisen ohjeen tyyliin turkoosia väriä, mutta eihän Suomessa värien kanssa pelehditä. Mikkelistä ja Savonlinnasta olen nämä langat ostanut, ainoat mitä olen maassa nähnyt, ja värejä on tarjolla vain muutama. Sininen sai siis luvan passata. Ja tykkään kyllä lopputuloksesta!

Käytännössä ruutu on niin paksu, siinä on siis paljon päällekkäisiä silmukoita, että siitä tulisi melkoisen tönkkö peitto. Ja langan menekki olisi jäätävä. Voi siis olla, että keksin aikanaan tälle ruudulle jotain muuta käyttöä, mutta ans nyt katsoa niitä uuden CAL:n muita ruutuja...


PS. jos tyksyät ruutua, niin kannattaa toimia ja laittaa ohje talteen aikanaan... jos oikein ymmärsin niin CAL:n jälkeen sekin muuttuu maksulliseksi.


20 views