© 2018 by Sari Åström - Arteeni Design

  • Arteenidesign
  • Arteeni
  • Arteeni
Search
  • Sari Åström

Lotus Moon -tyyny


Sain Polly Plumilta kiitokseksi (muiden kääntäjien kanssa) yhden hänen virkkuumalleistaan ja valitsin Lotus Moonin. Se on tosi kaunis ja olisi kiva tehdä joskus ihan kokonainen peitto tuolla mallilla. Päädyin kuitenkin pikatestaamaan mallia vastahankkimillani Scheepjesin Stonewashed XL langoilla, sillä langat kuumotti kovasti sormissani. Värejä ja erityisesti sävyjä olisi toki saanut enemmän, mutta minkäs teet kun inspis iskee, niin se on sitten menoa.


Lopputulokseen olen varsin tyytyväinen. Sovelsin siis isosta oktagonista neliskanttisen tyynynpäällisen lisäämällä mustia kerroksia ympärille ja luomalla siihen samalla kulmat. Ja pienistä välineliöistä sai tosi näppärästi tehtyä taustan.


Langan riittävyyden kanssa oli vähän haasteita. Keltainen riitti nippa nappa vielä kaikkiin taustan kukkasten heteisiin. Ensin loppui turkoosi ja päädyin tekemään kaksi mustaa kukkaa takaosaan. Sitten loppui vaaleanharmaa ja vielä harmaakin loppui, joten taustan ruutuihin tuli yhä enemmän ja enemmän mustaa. Ja juuri kun olin saanut tyynyn valmiiksi, niin huomasin että keskellä pöytää on yksi kerä harmaata lankaa. Hahahaa. No, ompahan ainakin hiukan tähteitä käytettäväksi johonkin pikkutyöhön. Kaikkiaan tyynynpäälliseen meni miltei 9 kerää lankaa, joten ihan halpa ilo tämäkään ei ole!


Sävyt mätsää tytön huoneeseen, saa nähdä tykkääkö kun tulee takaisin kotiin!?!


3 views