© 2018 by Sari Åström - Arteeni Design

  • Arteenidesign
  • Arteeni
  • Arteeni
Search
  • Sari Åström

Mandala Madness - vihdoinkinSiinä se nyt siten on. Jippii. Mandala Madnessin eka osa. Pipan kanssa on puuhasteltu tämän parissa jo hyvä tovi, käännetään ohjeita enkusta suomeksi ja ei ole enää kovin montaa osaa jäljellä. Käännöstiimin kanssa ollaan tuuletettu aina uuden osan valmiiksisaamista ja nyt vihdoin ja viimein pääsen esittelemään ensimmäisen osan suurelle yleisölle. Ihanaa. Olen ehdottoman etuoikeutettu päästessäni näkemään tämänkin Mandalan ennen muita, mutta silti pidän ihan suunnattoman paljon siitä energiasta ja ilosta ja riemusta, mitä yhdessä tekeminen aiheuttaa.

Edit. Oikeasti lisäsin tämän postauksen vasta 5.4, enkä hoksannut laittaa julkaisupäivän kellonaikaa oikein... jälkikäteen sitä ei näköjään pysty muuttamaan, olisin laittanut siihen 21:30 niin, että ei näyttäisi että tämä on julkaistu jo ennen virallisen ohjeen julkaisemista...


26 views