© 2018 by Sari Åström - Arteeni Design

  • Arteenidesign
  • Arteeni
  • Arteeni
Search
  • Sari Åström

Hys-hys -projekteja


Kovasti olen kaikkea tehnyt, mutta ei oikein mitään valmista tahdo tulla näytettäväksi. Olen nimittäin lähtenyt mukaan kansainväliseen CAL:ien (eli ikään kuin "virkkaa mukana -projektien) käännöstyöhön ja olen kääntämässä tai oikolukemassa kahta tulevaa isompaa CAL:ia (Mandala Madness ja Magical Mandalas) ja tietenkin virkkaan ne sitten samalla. Mutta kun CAL.it alkaa vasta myöhemmin, niin ne on vielä suuren suuria salaisuuksia. Ei kuvia siis. Käännöstöiden ohella sain mahdollisuuden osallistua yhden tulevan CAL:in suunnitteluun. Voi juku! Siitä tulee vuosijuhlapeitto CAL - Crochet A Long -ryhmään. Siinä on mukana monia nimekkäitäkin suunnittelijoita, joista kukin suunnittelee paksulle langalle yhden tai kaksi 12 tuumaista ruutua ja niille vielä oma reunus. Helen Shrimpton, Carolyn Christmas, Polly Plum, Dedri Uys, monia muita JA MINÄ! Jaiks, jaiks ja jaiks! Suunnittelin CALiin jo yhden ruudun, mutta minulla ei ollutkaan ihan kaikkia speksejä tiedossa, joten en kelpuuttanut itse ekaa ruutua. Tekaisin toisen. Kummastakin tuli mielestäni varsin onnistuneita, mutta ei ihan simppeleitä mitä pyydettiin (ylitsepursuava taitaa olla toinen nimeni). Nyt jänskättää, että mikä on palojen vastaanotto, mutta sitä saattaa kyllä joutua odottamaan vielä ens talveen saakka. Kamalan pitkä aika.


Ja ​kyllä tuolle ekallekin löytyy vielä jokin ylläripyllärikäyttökohde, sen takia en laita siitä tuon kummempaa kuvaa.

#ArteeniDesign

2 views